Vacatures

Bij Geriant begeleiden wij cliënten in het dementietraject. Onze missie is: thuis, waar de persoon met dementie zich prettig voelt, zo lang het kan. Onze medewerkers zijn er trots op om bij Geriant te werken. En dat blijkt ook wel, want Geriant is uitgeroepen tot één van de beste werkgevers van Nederland.

Je kunt jouw werk bij Geriant op drie verschillende plekken doen:

Ambulant
Onze artsen, casemanagers dementie en (GZ)psychologen bezoeken cliënten thuis om de cliënt en mantelzorger te begeleiden in het gehele dementietraject. Je kunt in één van onze 4 regio’s werken (Kop Noord Holland, Alkmaar, Heerhugowaard of West-Friesland). Iedere regio wordt ondersteund door een secretariaat.

Kliniek
Daarnaast kun je als arts, verpleegkundige, verzorgende, voedingsassistent of activiteitentherapeut werken op onze kliniek in Heerhugowaard. Dit is een screeningsafdeling met zestien bedden voor psychisch onderzoeken en behandeling voor mensen met dementie.

Bedrijfsbureau
Onze medewerkers worden ondersteund door een bedrijfsbureau, waar ICT, financiën, HR, Marketing & Communicatie en administratieve collega’s werken.


Wil je meer weten over wat Geriant doet? Lees het hier.

Wil je zelf voelen hoe fijn het is om te werken bij Geriant? Dan is het altijd mogelijk om een dagje mee te lopen. Neem hiervoor contact op met onze HR adviseur Desirée Elzinga, via personeelszaken@geriant.nl


Secretarieel medewerker Hoorn

Binnen deze veelzijdige functie ben jij administratief ondersteuner, telefonist(e), receptionist(e), managementassistent(e) ineen. Afwisselend en leuk!

Lees verder

Secretarieel medewerker Schagen/Den Helder

Binnen deze veelzijdige functie ben jij administratief ondersteuner, telefonist(e), receptionist(e), managementassistent(e) ineen. Afwisselend en leuk!

Lees verder

Bestuurder

Ben jij een charismatische leider met hart voor de zorg? Voor Geriant is ADJ op zoek naar een inspirerende Bestuurder. Ben jij de verbinder die altijd kansen ziet? Voel jij je betrokken bij mensen met dementie en hun naasten? Ben jij koersvast en sta

Lees verder

Casemanager dementie

Voel jij je thuis in een functie waarbij je niet over maar mét mensen spreekt? Bij een werkgever die aandacht heeft voor jou als professional en als persoon? Wacht dan niet langer en grijp die kans om te komen werken bij één van de ambulante teams va

Lees verder

Specialist ouderengeneeskunde |

Geen dag is hetzelfde als specialist ouderengeneeskunde bij Geriant. De ene dag staat in het teken van het stellen van een diagnose en het evalueren van de ingezette zorg. De volgende dag bied je bij een cliënt thuis een crisissituatie het hoofd. Daa

Lees verder

Specialist ouderengeneeskunde | Het beste van 2 werelden

Het beste van 2 werelden! Geriant en Woonzorggroep Samen bieden jou een unieke kans.

Lees verder