Ervarea verzorgt voorstelling: “De dementie van Jet en Harrie”

5 december 2016 Leestijd:

We volgen Jet en Harrie vanaf het moment dat Jet met pensioen gaat. Ze ondernemen leuke dingen en staan nog volop in het leven. Totdat Jet wat vergeetachtig begint te worden. Niet lang daarna krijgt zij de diagnose “Alzheimer”. Een verwoestende diagnose voor dit echtpaar. In deze voorstelling beleeft u de dementie zowel vanuit het perspectief van Jet als vanuit Harrie die als mantelzorger nauw betrokken is bij dit proces. Deze voorstelling heeft humor, is soms confronterend en emotioneel.

U wordt van harte uitgenodigd voor deze bijzondere avond. De voorstelling begint om 19.30 uur en wij sluiten de avond af met een hapje en een drankje. Inloop vanaf 19.00uur deze avond zal iets langer duren dan u gewend bent. Aanmelden niet nodig….

Het Alzheimer café wordt georganiseerd in samenwerking met Alzheimer Nederland, afdeling Noord-Holland Noord, Geriant, Woonzorggroep SAMEN, Wonen Plus Welzijn, Evian en Omring en wordt financieel ondersteund door de gemeente Schagen.

Plaats

Zorgcentrum de Bron Kogerlaan 36a 1741 DA Schagen

Datum

Op 14 december 2016, inloop vanaf 19.00 uur.


Over Geriant

Geriant geeft op vernieuwende wijze vorm en inhoud aan de hulpverlening bij dementie. De hulp richt zich op zowel de thuiswonende mensen met dementie als op de familieleden of andere naasten. Wij begeleiden het gehele proces. Van diagnose tot aan de eventuele opname in een verpleeghuis.

Lees meer