Geriant beste werkgever 2017-2018

7 februari 2018 Leestijd:

Op 6 februari werden de beste werkgevers van Nederland bekend gemaakt tijdens het Beste Werkgevers Ontbijt van Effectory en Intermediair in Amsterdam.Geriant is uitgeroepen tot beste werkgever van Nederland in de categorie geestelijke gezondheidzorg.

Uit het onderzoek is per branche een beste werkgever naar voren gekomen. De best scorende organisaties zijn beloond met het 'Beste Werkgevers Keurmerk'. Dit onafhankelijke keurmerk is alleen te verdienen door een goede beoordeling van de eigen medewerkers. De winnaars mogen zich een jaar lang 'Beste Werkgever 2017-2018' noemen.

In december 2017 voerde Effectory een medewerkerstevredenheidsonderzoek uit onder de 160 medewerkers van Geriant. De algemene tevredenheid werd beoordeeld met een 8,5 en de betrokkenheid met een 9. Daarbij is eigen regie en verantwoordelijkheid voor medewerkers erg belangrijk en wordt hun mening echt gehoord in de visie voor de toekomst. Daarnaast geloven de medewerkers in wat de organisatie doet: het bieden van de beste zorg voor mensen met dementie en hun naasten. Dit alles gecombineerd met inspirerend leiderschap, gedeelde trots en klantgericht werken, maakt Geriant volgens haar eigen medewerkers tot beste werkgever van 2017-2018.

Lees meer over de Beste Werkgever 2017-2018.

Over Geriant

Geriant geeft op vernieuwende wijze vorm en inhoud aan de hulpverlening bij dementie. De hulp richt zich op zowel de thuiswonende mensen met dementie als op de familieleden of andere naasten. Wij begeleiden het gehele proces. Van diagnose tot aan de eventuele opname in een verpleeghuis.

Lees meer