Geriant heeft in samenwerking met Gerion nieuwe casemanagers opgeleid

17 juni 2019 Leestijd:

Maandag 17 juni jl. kregen de 16 deelnemers van de incompanytraining casemanager dementie hun welverdiende certificaat uitgereikt tijdens een feestelijke receptie. Niet alleen nieuwe medewerkers namen deel aan deze training maar ook een aantal medewerkers die in het kader van het expertisegebied dementieverpleegkundige hun expertise lieten verzilveren/bevestigen in dit certificaat.

De incompanytraining is een nauwe samenwerking tussen Geriant en Gerion. Een uitbreiding met een grote groep casemanagers maakte het mogelijk om voor de tweede keer in de historie van Geriant deze incompanytraining te organiseren. Naast docenten van Gerion werden er ook lessen gegeven door eigen docenten die werkzaam zijn bij Geriant.


Over Geriant

Geriant geeft op vernieuwende wijze vorm en inhoud aan de hulpverlening bij dementie. De hulp richt zich op zowel de thuiswonende mensen met dementie als op de familieleden of andere naasten. Wij begeleiden het gehele proces. Van diagnose tot aan de eventuele opname in een verpleeghuis.

Lees meer