Professional

Mensen met dementie willen graag thuis blijven wonen. Geriant helpt daarbij. Maar dat kunnen we niet alleen. Dat doen we graag samen. Samen met de huisartsen, thuishulp organisaties en andere zorgprofessionals.

Als zorgprofessional kunt u bij Geriant terecht met al uw vragen over de zorg voor mensen met dementie en hun naasten. Vragen over de verwijzing, over de behandeling of over de ziekte zelf. Geriant helpt u graag verder!

Verwijzen

Als verwijzer bent u een belangrijke schakel in de hulpverlening. U bepaalt samen met uw patiënt of diens naaste of een verwijzing naar Geriant nodig is.

Aanmelden

Geriant Kenniscentrum Dementie

Voor zorgprofessionals en vrijwilligers hebben wij verschillende mogelijkheden om de kennis over dementie te vergroten en de omgangsvaardigheden te verbeteren. Naast de door ons samengestelde trainingen, bieden wij ook scholing op maat of kunt u één

Lees verder

Consultatie

U kunt als huisarts bij Geriant terecht voor consultatie voor alle ouderen waar u daar behoefte aan heeft. Dat beperkt zich niet tot (het vermoeden op) dementie alleen. Denk aan 'kwetsbare ouderen', multiproblematiek, polyfarmacie, cognitieve problem

Lees verder

Handboeken

Onlangs heeft Geriant het handboek ziektediagnostiek dementie en het handboek zorgdiagnostiek dementie geactualiseerd en opnieuw uitgegeven. Deze handboeken zijn samen met het handboek casemanagement dementie te bestellen bij Geriant.

Lees verder

Online hulp

Geriant biedt ook online hulp aan. We hebben verschillende online cursussen waardoor u meer te weten kunt komen over dementie en over het omgaan met mensen met dementie. Allemaal op uw eigen tempo, waar en wanneer u wilt.

Lees verder

Natasja vertelt over scholing op maat

Ervaring met scholing van Geriant
Lees verder

Locaties Geriant