Zorgprofessionals

Mensen met dementie willen graag thuis blijven wonen. Geriant helpt daarbij. Maar dat kunnen we niet alleen. Dat doen we graag samen. Samen met de huisartsen, thuishulp organisaties en andere zorgprofessionals.

Als zorgprofessional kunt u bij Geriant terecht met al uw vragen over de zorg voor mensen met dementie en hun naasten. Vragen over de verwijzing, over de behandeling of over de ziekte zelf. Geriant helpt u graag verder!

Bij Geriant Kenniscentrum Dementie vindt u uitgebreide informatie over leven met dementie en ons scholingsaanbod.

Verwijzen

Als verwijzer bent u een belangrijke schakel in de hulpverlening. U bepaalt samen met uw patiënt of diens naaste of een verwijzing naar Geriant nodig is.

Aanmelden

Advies

U kunt als huisarts bij Geriant terecht voor consultatie voor alle ouderen waar u daar behoefte aan heeft. Dat beperkt zich niet tot (het vermoeden op) dementie alleen. Denk aan 'kwetsbare ouderen', multiproblematiek, polyfarmacie, cognitieve problem

Lees verder

Consultatieteam

Werk je met mensen met dementie en loop je vast in de begeleiding door het gedrag van je cliënt? Schakel dan de hulp in van het consultatieteam van de Geriant kliniek. Het consultatieteam ondersteunt zorgmedewerkers en behandelaren van zorginstelling

Lees verder

Geriant Kenniscentrum Dementie

Voor zorgprofessionals en vrijwilligers hebben wij verschillende mogelijkheden om de kennis over dementie te vergroten en de omgangsvaardigheden te verbeteren. Naast de door ons samengestelde trainingen, bieden wij ook scholing op maat of kunt u één

Lees verder

Handboeken

Onlangs heeft Geriant het handboek casemanagement dementie geactualiseerd en opnieuw uitgegeven. Dit handboek is samen met de handboeken handboek ziektediagnostiek dementie en het handboek zorgdiagnostiek dementie te bestellen bij Geriant.

Lees verder

Online hulp

Geriant biedt ook online hulp aan. We hebben verschillende online cursussen waardoor u meer te weten kunt komen over dementie en over het omgaan met mensen met dementie. Allemaal op uw eigen tempo, waar en wanneer u wilt.

Lees verder

Natasja vertelt over scholing op maat

Ervaring met scholing van Geriant
Lees verder

Locaties Geriant