Verhalen van medewerkers

Leestijd:

Benieuwd naar wat het vak casemanagement bij dementie inhoud? Lees de verhalen van onze eigen casemanagers om daar achter te komen.

 • Mijn hart ligt écht bij de ouderen
 • Als casemanager moet je geduldig zijn
 • Het zorgen voor een ander zit in mij
 • Als casemanager kijk in naar een cliënt en het hele netwerk om de cliënt heen

 • Gaat jouw hart ook sneller kloppen en heb je een glimlach op je gezicht na het lezen van bovenstaande verhalen? Mocht je interesse hebben, dan kun je hier meer informatie vinden over de vacatures die open staan.


  Secretarieel medewerker Hoorn

  Binnen deze veelzijdige functie ben jij administratief ondersteuner, telefonist(e), receptionist(e), managementassistent(e) ineen. Afwisselend en leuk!

  Lees verder

  Casemanager dementie

  Voel jij je thuis in een functie waarbij je niet over maar mét mensen spreekt? Bij een werkgever die aandacht heeft voor jou als professional en als persoon? Wacht dan niet langer en grijp die kans om te komen werken bij één van de ambulante teams va

  Lees verder

  Specialist ouderengeneeskunde | Geriant Alkmaar en Hoorn

  Geen dag is hetzelfde als specialist ouderengeneeskunde bij Geriant. De ene dag staat in het teken van het stellen van een diagnose en het evalueren van de ingezette zorg. De volgende dag bied je bij een cliënt thuis een crisissituatie het hoofd. Daa

  Lees verder

  Specialist ouderengeneeskunde | Het beste van 2 werelden

  Het beste van 2 werelden! Geriant en Woonzorggroep Samen bieden jou een unieke kans.

  Lees verder

  Functioneel beheerder

  ​Geriant zoekt een enthousiaste functioneel beheerder die ons bedrijfsbureau komt versterken. Iemand die stevig in zijn schoenen staat, zorgprocessen begrijpt en kan schakelen tussen gebruikers wensen en ICT. Wil jij meehelpen aan wat er écht toe doe

  Lees verder

  Goed werkgeversschap

  Onze cliënten staan op de eerste plek, maar onze medewerkers volgen hen op de voet. Geriant wil voor medewerkers allereerst een betrouwbare organisatie zijn waar de arbeidsvoorwaarden solide zijn geregeld. We ontwikkelen beleid dat is gericht op het vinden van de juiste 'match' tussen de talenten en ambities van medewerkers enerzijds en dat wat de organisatie nodig heeft om verder te komen in haar ontwikkeling anderzijds.

   

  Over Geriant

  Geriant geeft op vernieuwende wijze vorm en inhoud aan de hulpverlening bij dementie. De hulp richt zich op zowel de thuiswonende mensen met dementie als op de familieleden of andere naasten. Wij begeleiden het gehele proces. Van diagnose tot aan de eventuele opname in een verpleeghuis.

  Lees meer