Bedrijf & vereniging

Leestijd:

Bedrijven en verenigingen krijgen steeds vaker te maken met de doelgroep mensen met dementie. De omgang en communicatie met mensen met dementie is dus ook voor bedrijven en verenigingen van belang. Daarom biedt Geriant voorlichting en scholing over dementie aan bedrijven en verenigingen.

Voorlichting op maat

Om mensen met dementie als klant van uw bedrijf goed van dienst te kunnen zijn of hen als lid van uw vereniging te blijven betrekken bij uw activiteiten, is het prettig als u handvatten heeft om de communicatie en de omgang soepel te laten verlopen. Geriant verzorgt verschillende soorten voorlichting aan vrijwilligers van verenigingen, stichtingen en aan de medewerkers van bedrijven. Zo geven wij onder andere voorlichting over kenmerken van dementie, de signalen, verschillende omgangsvormen en gesprektechnieken. Bekijk voor een impressie het overzicht van de thema's die wij behandelen. In overleg met u kunnen we een voorlichting op maat verzorgen die inspeelt op uw situatie. Op die manier blijven we mensen met dementie, samen met u, betrekken bij de samenleving.

Meer weten over voorlichting op maat? Neem contact met ons op!

Online hulp

Naast de voorlichtingen op maat bieden we ook online hulp voor bedrijven en verenigingen met de cursus Dichter bij dementie. Met onze online cursussen kan iedereen op eenvoudige wijze veel leren over het omgaan met mensen met dementie. Waar en wanneer u wilt.

Bekijk hier ons online hulpaanbod


Over Geriant

Geriant geeft op vernieuwende wijze vorm en inhoud aan de hulpverlening bij dementie. De hulp richt zich op zowel de thuiswonende mensen met dementie als op de familieleden of andere naasten. Wij begeleiden het gehele proces. Van diagnose tot aan de eventuele opname in een verpleeghuis.

Lees meer