Werken bij

Wil jij met jouw kennis en kunde het verschil maken in het leven van mensen met dementie en hun naasten? Kom één van onze teams versterken!

Direct naar de vacatures

Wij zijn het expertise team dementie

Ons expertise team dementie bestaat uit casemanagers dementie, artsen, psychologen en verpleegkundig specialisten. Wij begeleiden mensen met dementie en hun naasten tijdens alle fasen van het ziekteproces. Met teams in Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn en Den Helder zijn wij actief in de hele regio Noord-Holland Noord. Daarnaast hebben we in Heerhugowaard een opname- en behandelafdeling: de Geriant kliniek. Daar werken onder andere verzorgenden IG, verpleegkundigen en voedingsassistenten.

Beste werkgever

Jouw toekomstige collega’s zijn trots om bij Geriant te werken en beoordelen Geriant dan ook als één van de beste werkgevers van Nederland. Ontdek hier waarom.

Goed werkgeverschap

Bekijk de vacatures

Verhaal van Jette

‘Sinds ik als verpleegkundige werkzaam ben bij Geriant, kijk ik anders naar cliënten. Ze zijn zoveel meer dan alleen cliënt’

Loop een dagje met ons mee

Wil jij sfeer proeven bij Geriant? Loop een dagje mee met één van onze collega’s en ontdek of je bij ons op je plek bent.

Neem contact op

Job Alert

Er komen regelmatig nieuwe vacatures online. Wil je daarvan op de hoogte blijven, zodat je snel kunt reageren? Schrijf je dan in via onderstaand formulier.

Persoonsgegevens(Vereist)
Vakgebied:

Stage lopen

Studeer je en zoek je een stageplaats? Dat kan bij Geriant! Wij zijn een erkend stagebedrijf voor verschillende studies.

Lees meer
Stagelopen bij Geriant

Vrijwilliger worden in de Geriant kliniek

Wil jij als vrijwilliger van betekenis zijn voor iemand met dementie? In de Geriant kliniek kun je bij verschillende taken ondersteunen.

Lees meer
Vrijwilliger worden in de Geriant kliniek