Werken bij Geriant

Leestijd:

Thuis bij Geriant. Want bij ons mag je zijn wie je bent. Geriant biedt de ruimte om jouw vak uit te oefenen in een persoonlijke, open en collegiale werksfeer. Dus neem vooral jouw ideeën, talenten, ambitie en succesverhalen mee naar Geriant. Het zijn namelijk dé ingrediënten voor onze match.

Onze missie is: thuis, waar de persoon met dementie zich prettig voelt, zo lang het kan. Geriant weet hoe een cliënt zelfstandig én in de vertrouwde omgeving kan blijven leven. Daarbij staan de wensen en mogelijkheden van de cliënt en mantelzorger centraal. Vanuit deze basis begeleiden onze medewerkers het gehele dementietraject, vanaf de eerste signalen van dementie, via diagnostiek en behandeling, het leven met dementie tot en met de laatste levensfase. Wij geloven in de kracht van de samenwerking tussen de casemanager, specialist ouderengeneeskunde en psycholoog. Ook heeft Geriant een kliniek, dit is een screeningsafdeling met zestien bedden voor psychisch onderzoek en behandeling voor mensen met dementie. Geriant biedt haar diensten aan in alle gemeenten van Noord-Holland Noord. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze video hieronder.


Onze medewerkers zijn er trots op om bij Geriant te werken. En dat blijkt ook wel, want Geriant is uitgeroepen tot één van de beste werkgevers van Nederland. Lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan? Bekijk hier onze actuele vacatures.

Bestuurder

Ben jij een charismatische leider met hart voor de zorg? Voor Geriant is ADJ op zoek naar een inspirerende Bestuurder. Ben jij de verbinder die altijd kansen ziet? Voel jij je betrokken bij mensen met dementie en hun naasten? Ben jij koersvast en sta

Lees verder

Casemanager dementie

Voel jij je thuis in een functie waarbij je niet over maar mét mensen spreekt? Bij een werkgever die aandacht heeft voor jou als professional en als persoon? Wacht dan niet langer en grijp die kans om te komen werken bij één van de ambulante teams va

Lees verder

Specialist ouderengeneeskunde |

Geen dag is hetzelfde als specialist ouderengeneeskunde bij Geriant. De ene dag staat in het teken van het stellen van een diagnose en het evalueren van de ingezette zorg. De volgende dag bied je bij een cliënt thuis een crisissituatie het hoofd. Daa

Lees verder

Specialist ouderengeneeskunde | Het beste van 2 werelden

Het beste van 2 werelden! Geriant en Woonzorggroep Samen bieden jou een unieke kans.

Lees verder

Kwaliteitsadviseur

Mensen met dementie zo lang mogelijk thuis laten wonen, op de manier waarop zij dat willen en met een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven – tenzij dit echt niet langer mogelijk is -, dat is ons motto. Bij Geriant werken zo’n 180 medewerkers die elk

Lees verder

Goed werkgeversschap

Onze cliënten staan op de eerste plek, maar onze medewerkers volgen hen op de voet. Geriant wil voor medewerkers allereerst een betrouwbare organisatie zijn waar de arbeidsvoorwaarden solide zijn geregeld. We ontwikkelen beleid dat is gericht op het vinden van de juiste 'match' tussen de talenten en ambities van medewerkers enerzijds en dat wat de organisatie nodig heeft om verder te komen in haar ontwikkeling anderzijds.

Veelgestelde vragen


Welke behandelaren zijn er bij Geriant?

Binnen Geriant zijn de volgende functies aanwezig:

  • Specialist ouderengeneeskunde
  • Casemanager
  • GZ-psycholoog
  • Dementieconsulent
  • Verzorgende
  • Activiteitentherapeut
  • Voedingsassistent
  • Stagiaires en leerplekken
  • Vrijwilliger bij Geriant
  • Secretaresse

Diverse staffuncties zoals beleidsmedewerker, managementassistent, personeelsfunctionaris, medewerker informatisering, financieel manager en communicatie & PR medewerker. Daarnaast kunt u bij Geriant aan de slag als vrijwilliger.

Welke arbeidsvoorwaarden hanteert Geriant?

Geriant hanteert de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) en biedt een pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsenregeling en scholingsmogelijkheden.

Welke scholingsmogelijkheden zijn er bij Geriant?

Geriant biedt medewerkers de mogelijkheid tot het volgen van scholing, zowel in company als individueel. Je maakt hierover afspraken met je leidinggevende. Deze afspraken legt je leidinggevende vast in het verslag van je jaargesprek.


 

Vacatures

Bij Geriant begeleiden wij cliënten in het dementietraject. Onze missie is: thuis, waar de persoon met dementie zich prettig voelt, zo lang het kan. Onze medewerkers zijn er trots op om bij Geriant te werken. En dat blijkt ook wel, want Geriant is

Lees verder

Stage en leerplekken

Geriant biedt zowel stageplaatsen als leer/werkplekken voor een aantal functies. Leer/werkplekken zijn beschikbaar voor casemanager dementie, gz-psycholoog en specialist ouderengeneeskunde. Stageplaatsen zijn beschikbaar voor verpleegkundig specialis

Lees verder

Verhalen van medewerkers

Benieuwd naar wat het vak casemanagement bij dementie inhoud? Lees de verhalen van onze eigen casemanagers om daar achter te komen.

Lees verder

Over Geriant

Geriant geeft op vernieuwende wijze vorm en inhoud aan de hulpverlening bij dementie. De hulp richt zich op zowel de thuiswonende mensen met dementie als op de familieleden of andere naasten. Wij begeleiden het gehele proces. Van diagnose tot aan de eventuele opname in een verpleeghuis.

Lees meer