Goed werkgeverschap

Bij Geriant maak je een verschil voor mensen die leven met dementie en hun naasten. Onze medewerkers zijn trots om bij Geriant te werken. Niet voor niets is Geriant uitgeroepen tot één van de beste werkgevers van Nederland.

Waarom is werken bij Geriant zo bijzonder?

 • We doen het samen
  Binnen jouw team werk je samen met andere dementie experts om de beste zorg aan onze cliënten en hun naasten te bieden.
 • Autonomie
  Je beheert je eigen agenda en kunt dus zelf bepalen wanneer je cliënten ziet en waar je werkt.
 • Geen onregelmatige diensten
  Je werkt niet in onregelmatige diensten. Je bezoekt je cliënten doordeweeks en overdag.
 • Tijd voor kwalitatieve zorg
  Je hebt de tijd om een band op te bouwen met je cliënten. Door jouw inzet kun je echt van betekenis zijn.
 • Kennis en expertise
  Wij zijn een expertise centrum op het gebied van dementie. Bij Geriant kun je al je kennis en kunde inzetten én verder ontwikkelen. Niet alleen ondersteun je cliënten en hun mantelzorgers, je kunt ook trainingen en scholingen verzorgen.
 • Vitaliteit en veerkracht
  Wij hebben oog voor jou: jouw vitaliteit en veerkracht zijn regelmatig onderwerp van gesprek. Je kan hierbij op onze hulp rekenen. Zo werken wij met een vitaliteitscoach.

  Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

  Geriant volgt de CAO Verpleeg- en verzorgingshuizen. Daarnaast hebben wij een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden. Dit pakket bevat onder andere:

  • Een goed salaris
   Bij Geriant bouwen we op jouw expertise. Daar zetten we een passend salaris tegenover. Bijvoorbeeld: een casemanager dementie ontvangt een salaris in functieschaal FWG55, een verzorgende IG een salaris in functieschaal FWG40.
  • Een reiskostenvergoeding hoger dan de CAO
   Omdat wij veel reizen naar cliënten, ontvang je een reiskostenvergoeding van € 0,35 per kilometer. Voor woon-werkverkeer bedraagt de vergoeding € 0,19 per kilometer.
  • Veel aandacht voor scholing en ontwikkeling
   Bij Geriant staat jouw professionele groei centraal. We bieden uitgebreide mogelijkheden voor bij- en nascholing, zodat je altijd up-to-date blijft in jouw vakgebied.
  • Volledige vergoeding van een beroepsvereniging
   We vergoeden volledig je lidmaatschap van een beroepsvereniging, zodat je kunt profiteren van alle voordelen die hierbij horen.
  • De mogelijkheid om salaris, overuren of verlofuren te sparen
   Daardoor kun je (tijdelijk) minder werken, passend bij jouw levensfase.

  Ruim baan voor ontwikkeling

  Geriant is deskundige op het gebied van dementie. Ons werk is zo goed als onze mensen zijn. Zij zijn de experts op het gebied van dementie en wij bieden hen alle ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Dat begint bij de basis.

  • Elke casemanager dementie bij Geriant volgt de post-HBO opleiding tot casemanager dementie. Deze opleiding heeft Geriant samen met Alzheimer Nederland en Gerion ontwikkeld. Hij wordt door Geriant betaald en kan worden gevolgd onder werktijd.
  • De gouden driehoek van arts, psycholoog en casemanager dementie is de motor van onze dienstverlening. Binnen Geriant heeft elke beroepsgroep van deze gouden driehoek een eigen ‘vakgroep’. Dit is de werk- en broedplaats voor innovatie, kennisontwikkeling en kennistoepassing. En het voedt en stuurt de besluitvorming. Binnen elke vakgroep is er veel aandacht voor bij- en nascholing.

  Deze opgebouwde expertise komt ten goede aan mantelzorgers, zorgprofessionals en andere organisaties. Elke medewerker van Geriant levert hier een bijdrage aan.