Vrijwilliger worden

De Geriant kliniek is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die activiteiten, een ziekenhuisbezoek of beweging buiten van een cliënt willen begeleiden of kunnen helpen bij klussen. Op dit moment hebben wij vooral behoefte aan vrijwilligers die beschikbaar zijn in de namiddag/avonduren.

  Geriant kliniek

  De Geriant kliniek is de opname- en behandelafdeling van Geriant in Heerhugowaard. Onze kliniek heeft zestien bedden en neemt mensen tijdelijk op, als er sprake is van ingewikkelde problemen bij dementie. Het gaat vaak om een combinatie van lichamelijke, psychische en sociale problemen. Of er zijn ernstige veranderingen in het gedrag waarneembaar. Tijdens de opname observeren we het gedrag en dagelijks functioneren met een multidisciplinair team en kijken we hoe we de problematiek kunnen verhelpen of verminderen. Na de opname brengen we een advies uit voor thuis of voor in een zorginstelling.  

  Wat heeft Geriant te bieden?

  Vrijwilligerswerk in de Geriant kliniek bied je de mogelijkheid om kennis te maken met een bijzondere doelgroep en het werk van Geriant. Je helpt kwetsbare mensen en draagt bij aan hun kwaliteit van leven. Zoiets geeft veel voldoening. Je valt onder de collectieve verzekering van Geriant voor WA/ongevallen en inzittendenverzekering. Daarnaast ontvang je een vergoeding wanneer je kosten maakt voor het vrijwilligerswerk, zoals reiskosten.

  Vrijwilliger worden bij de Geriant kliniek

  Wil je als vrijwilliger aan de slag bij Geriant? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Naam(Vereist)