Online hulp

Leestijd:

Geriant biedt ook online hulp aan. We hebben verschillende online cursussen waardoor u meer te weten kunt komen over dementie en over het omgaan met mensen met dementie. Allemaal op uw eigen tempo, waar en wanneer u wilt.

De online cursus Dichter bij dementie richt zich op het begrijpen van het gedrag van mensen met dementie. Tijdens de online cursus leert u dementie beter begrijpen aan de hand van de dementiewetten en krijgt u praktische omgangstips. De cursus is geschikt voor iedereen die te maken heeft met mensen met dementie, privé of tijdens uw werk. Leven met dementie gaat beter wanneer de omgeving het begrijpt.


De online cursus DementieOnline is speciaal voor mensen die zorgen voor een naaste met dementie. De cursus leert u omgaan met dementie, het veranderende gedrag van uw naaste en uw eigen emoties. Zo kunt u de zorg voor uw naaste langer volhouden.

Over Geriant

Geriant geeft op vernieuwende wijze vorm en inhoud aan de hulpverlening bij dementie. De hulp richt zich op zowel de thuiswonende mensen met dementie als op de familieleden of andere naasten. Wij begeleiden het gehele proces. Van diagnose tot aan de eventuele opname in een verpleeghuis.

Lees meer