Jouw match met Geriant

Leestijd:

Thuis bij Geriant. Want bij ons mag je zijn wie je bent. Geriant biedt de ruimte om jouw vak uit te oefenen in een persoonlijke, open en collegiale werksfeer. Dus neem vooral jouw ideeën, talenten, ambitie en succesverhalen mee naar Geriant. Het zijn namelijk dé ingrediënten voor onze match.

Onze missie is: thuis, waar de persoon met dementie zich prettig voelt, zo lang het kan. Geriant weet hoe een cliënt zelfstandig én in de vertrouwde omgeving kan blijven leven. Daarbij staan de wensen en mogelijkheden van de cliënt en mantelzorger centraal. Vanuit deze basis begeleiden onze medewerkers het gehele dementietraject, vanaf de eerste signalen van dementie, via diagnostiek en behandeling, het leven met dementie tot en met de laatste levensfase. Wij geloven in de kracht van de samenwerking tussen de casemanager, specialist ouderengeneeskunde en psycholoog. Ook heeft Geriant een kliniek, dit is een screeningsafdeling met zestien bedden voor psychisch onderzoek en behandeling voor mensen met dementie. Geriant biedt haar diensten aan in alle gemeenten van Noord-Holland Noord.

Specialist ouderengeneeskunde West-Friesland

​Als specialist ouderengeneeskunde bij het team West-Friesland is geen dag hetzelfde. De ene dag staat in het teken van het stellen van een diagnose en het evalueren van de ingezette zorg. De volgende dag bied je bij een cliënt thuis een crisissituat

Lees verder

Secretarieel medewerker Kop van Noord-Holland

Binnen deze veelzijdige functie ben jij administratief ondersteuner, telefonist(e), receptionist(e), managementassistent(e) ineen. Afwisselend en leuk!

Lees verder

Secretarieel medewerker West-Friesland

Binnen deze veelzijdige functie ben jij administratief ondersteuner, telefonist(e), receptionist(e), managementassistent(e) ineen. Afwisselend en leuk!

Lees verder

Casemanager dementie West-Friesland

Hé, leuke nieuwe collega, Geriant zoekt jou! Want op jou kan de cliënt met dementie en zijn/haar mantelzorger rekenen.

Lees verder

Goed werkgeversschap

Onze cliënten staan op de eerste plek, maar onze medewerkers volgen hen op de voet. Geriant wil voor medewerkers allereerst een betrouwbare organisatie zijn waar de arbeidsvoorwaarden solide zijn geregeld. We ontwikkelen beleid dat is gericht op het vinden van de juiste 'match' tussen de talenten en ambities van medewerkers enerzijds en dat wat de organisatie nodig heeft om verder te komen in haar ontwikkeling anderzijds.

Veelgestelde vragen


Welke behandelaren zijn er bij Geriant?

Binnen Geriant zijn de volgende functies aanwezig:

  • Specialist ouderengeneeskunde
  • Casemanager
  • GZ-psycholoog
  • Dementieconsulent
  • Verzorgende
  • Activiteitentherapeut
  • Voedingsassistent
  • Stagiaires en leerplekken
  • Vrijwilliger bij Geriant
  • Secretaresse

Diverse staffuncties zoals beleidsmedewerker, managementassistent, personeelsfunctionaris, medewerker informatisering, financieel manager en communicatie & PR medewerker. Daarnaast kunt u bij Geriant aan de slag als vrijwilliger.

Welke arbeidsvoorwaarden hanteert Geriant?

Geriant hanteert de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) en biedt een pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsenregeling en scholingsmogelijkheden.

Welke scholingsmogelijkheden zijn er bij Geriant?

Geriant biedt medewerkers de mogelijkheid tot het volgen van scholing, zowel in company als individueel. Je maakt hierover afspraken met je leidinggevende. Deze afspraken legt je leidinggevende vast in het verslag van je jaargesprek.


 

Vacatures

"Ons werk is zo goed als onze mensen zijn", drukt uit dat het de medewerkers van Geriant zijn die de sleutel voor kwaliteit en succes in handen hebben. Hun rol is cruciaal bij het realiseren van de doelstellingen die Geriant zich stelt. Zelf hebben d

Lees verder

Stage en leerplekken

Geriant biedt zowel stageplaatsen als leer/werkplekken voor een aantal functies. Leer/werkplekken zijn beschikbaar voor casemanager dementie, gz-psycholoog en specialist ouderengeneeskunde. Stageplaatsen zijn beschikbaar voor verpleegkundig specialis

Lees verder

Vrijwilliger bij Geriant

Voelt u zich betrokken bij ouderen en wilt u zich graag inzetten voor hun welzijn? Beschikt u over vaardigheden en talenten die van pas zouden kunnen komen in het contact met ouderen? Dan zou u zich kunnen aanmelden als vrijwilliger bij Geriant.

Lees verder

Over Geriant

Geriant geeft op vernieuwende wijze vorm en inhoud aan de hulpverlening bij dementie. De hulp richt zich op zowel de thuiswonende mensen met dementie als op de familieleden of andere naasten. Wij begeleiden het gehele proces. Van diagnose tot aan de eventuele opname in een verpleeghuis.

Lees meer