Wij zoeken casemanagers

Leestijd:

Onze casemanagers in Hoorn, Den Helder, Alkmaar en Heerhugowaard zoeken in 2018 meerdere nieuwe collega’s! Ben jij HBO-verpleegkundige met een vervolgopleiding tot casemanager dementie of wil je deze intern bij ons volgen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk de vacature

Als casemanager dementie bied je langdurende begeleiding die zich zowel op de persoon met dementie richt als op de familie en andere mantelzorgers. Je richt je daarbij niet alleen op de ziekte, maar vooral op de gevolgen daarvan voor het dagelijks leven van de persoon met dementie en de naasten. Mensen met dementie zo lang mogelijk thuis laten wonen, op de manier waarop zij dat willen en met een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Meer weten over onze zorg? Bekijk onze cliëntenfolder!

Interesse?

E-mail ons Bekijk de vacature

Of bel met een van onze contactpersonen:

 

Veelgestelde vragen


Welke functies zijn er bij Geriant?

Binnen Geriant zijn de volgende functies aanwezig:

  • Specialist ouderengeneeskunde
  • Casemanager
  • GZ-psycholoog
  • Dementieconsulent
  • Verzorgende
  • Activiteitentherapeut
  • Voedingsassistent
  • Stagiaires en leerplekken
  • Vrijwilliger bij Geriant
  • Secretaresse

Diverse staffuncties zoals beleidsmedewerker, managementassistent, personeelsfunctionaris, medewerker informatisering, financieel manager en communicatie & PR medewerker. Daarnaast kunt u bij Geriant aan de slag als vrijwilliger.

Welke arbeidsvoorwaarden hanteert Geriant?

Geriant hanteert de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) en biedt een pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsenregeling en scholingsmogelijkheden.

Welke scholingsmogelijkheden zijn er bij Geriant?

Geriant biedt medewerkers de mogelijkheid tot het volgen van scholing, zowel in company als individueel. Je maakt hierover afspraken met je leidinggevende. Deze afspraken legt je leidinggevende vast in het verslag van je jaargesprek.


 

Vacatures

"Ons werk is zo goed als onze mensen zijn", drukt uit dat het de medewerkers van Geriant zijn die de sleutel voor kwaliteit en succes in handen hebben. Hun rol is cruciaal bij het realiseren van de doelstellingen die Geriant zich stelt. Zelf hebben d Lees verder

Stage en leerplekken

Geriant biedt zowel stageplaatsen als leer/werkplekken voor een aantal functies. Leer/werkplekken zijn beschikbaar voor casemanager dementie, gz-psycholoog en specialist ouderengeneeskunde. Stageplaatsen zijn beschikbaar voor verpleegkundig specialis Lees verder

Vrijwilliger bij Geriant

Voelt u zich betrokken bij ouderen en wilt u zich graag inzetten voor hun welzijn? Beschikt u over vaardigheden en talenten die van pas zouden kunnen komen in het contact met ouderen? Dan zou u zich kunnen aanmelden als vrijwilliger bij Geriant. Lees verder

Over Geriant

Geriant geeft op vernieuwende wijze vorm en inhoud aan de hulpverlening bij dementie. De hulp richt zich op zowel de thuiswonende mensen met dementie als op de familieleden of andere naasten. Wij begeleiden het gehele proces. Van diagnose tot aan de eventuele opname in een verpleeghuis.

Lees meer