Stage en leerplekken

Leestijd:

Geriant biedt zowel stageplaatsen als leer/werkplekken voor een aantal functies. Leer/werkplekken zijn beschikbaar voor casemanager dementie, gz-psycholoog en specialist ouderengeneeskunde. Stageplaatsen zijn beschikbaar voor verpleegkundig specialist en verzorgende IG en verpleegkundige niveau 4 en 5. Studeer je in een andere richting en ben je benieuwd naar de mogelijkheden om bij Geriant stage te lopen of een (afstudeer)onderzoek te doen? Neem dan contact met ons op en we gaan samen op zoek naar de mogelijkheden!

Voor de volgende functies kan Geriant leer/werkplekken aanbieden:

  • Casemanager dementie;
  • GZ-psycholoog;
  • Specialist ouderengeneeskunde.

Voor onderstaande studierichtingen kunnen wij stageplaatsen aanbieden:

  • Verpleegkundig specialist;
  • HBO verpleegkundige;
  • Verzorgende IG;
  • Verpleegkundige niveau 4.

De Geriant-kliniek is een erkend leerbedrijf, gecertificeerd door SBB, voor MBO-3 en MBO-4 functies.

Staat je studierichting er niet tussen maar ben je wel benieuwd naar de mogelijkheden om bij Geriant stage te lopen of een (afstudeer)onderzoek te doen?

Neem dan ook contact met ons op!


Opleiding tot casemanager dementie

Gerion heeft in samenwerking met Geriant en Alzheimer Nederland een landelijke opleiding voor casemanager op HBO-plus niveau ontwikkeld. De opleiding bouwt voort op de ervaring die Geriant sinds 2000 heeft opgedaan met het opleiden van casemanagers. Wil je hier meer over weten, kijk op de website van Gerion, www.gerion.nl.

Mocht je bij Geriant in dienst komen en nog geen opleiding tot casemanager hebben afgerond, dan stelt Geriant je in staat deze opleiding te volgen. Je wordt dan aangenomen als casemanager in opleiding.

Over Geriant

Geriant geeft op vernieuwende wijze vorm en inhoud aan de hulpverlening bij dementie. De hulp richt zich op zowel de thuiswonende mensen met dementie als op de familieleden of andere naasten. Wij begeleiden het gehele proces. Van diagnose tot aan de eventuele opname in een verpleeghuis.

Lees meer